Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

PARK DUYNVOET

SCHOORL

v.a. € 799.000,- k.k. (overdrachtsbelasting 10,4%)

Parkinformatie

Volop genieten van het buitenleven

Villapark Duynvoet ligt aan de Heereweg in Schoorl en bestaat uit 13 luxe rietgedekte stookplaatswoningen. Het park heeft een zeer groen karakter met grote bomen, hagen en zicht op de duinen. Veel villa’s zijn uitegrust met buitenkeuken en wellnessvoorzieningen waardoor men optimaal kan genieten van het buitenleven. Dit bepaalt ook het prettige karakter van het park.

De parkontsluiting en parkeerplaatsen bestaan uit antracietkleurige halfverharding. Het park heeft een afsluitbare toegangspoort.

Het is slechts enkele minuten lopen van het park naar het dorpje Schoorl met het bekende Klimduin en natuurgebied de Schoorlse Duinen. De receptie van Dutchen bevindt zich in ook in het centrum van Schoorl.

Veel te zien, veel te doen

Duynvoet ligt in het dorp Schoorl direct aan het bosrijke natuurgebied de ‘Schoorlse Duinen’. Op nog geen vijfhonderd meter van Duynvoet bevindt zich het hoogste duin van Nederland, waar men na een flinke klim vanaf een hoogte van 54 meter over het duingebied en het Noord-Hollandse landschap uitkijkt. Het centrum van Schoorl is na een korte wandeling te bereiken, hier vindt u een supermarkt en diverse winkels en restaurants.

Schoorl is bij uitstek de plek waar de liefhebber van rust en natuur zich thuis voelt. Het natuurgebied ‘De Schoorlse Duinen’ is het breedste en meest gevarieerde langs de Nederlandse kust. Mooie wandelroutes en fietspaden die slingeren tussen duinen en polderlandschap en een autovrije strandopgang (Schoorl aan Zee).

 

Diverse steden en dorpjes dichtbij

Midden in het dorp van Schoorl ligt een unieke klimduin van maar liefst 54 meter hoog! Aan de voet van de klimduin zijn leuke winkels en restaurants te vinden. Kunstliefhebbers komen ook zeker aan hun trekken met leuke galerieën en kunstworkshops en ook voor kinderen is er genoeg te doen met naast de klimduinen en veel speciale activiteiten van de boswachterij.

In het dorp Bergen zijn kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen die de sfeer bepalen. In Bergen kunt u onder meer terecht voor musea en galerieën, een kunstenaarscentrum, leuke boetiekjes, en zelfs een kunstskibaan. Voorts zijn er de jaarlijks terugkerende evenementen als de Kunst 10-daagse, Holland Music Sessions, Lichtjesavond, de zomerse Kunstmarkt en diverse braderieën.

Alkmaar en Haarlem zijn op relatief korte afstand gelegen en bieden de perfecte gelegeheid voor een dagje cultuur en shoppen.

Kortom: een omgeving waar je nooit op uitgekeken raakt!

Plankaart

Impressie

Woningen op dit park
 • DuynvoetSchoorl - Noord-Holland
  8-P villa
  Kavelnummer 8
  195 m2 / 761 m2
  € 950.000,- k.k. (overdrachtsbelasting 10,4%)
  bekijk
 • DuynvoetSchoorl - Noord-HollandVerkocht
  8-P villa
  Kavelnummer 4
  180 m2 / 339 m2
  bekijk
 • DuynvoetNoord-Holland - 1871 EDVerkocht
  8-P villa
  Kavelnummer 9
  195 m2 / 736 m2
  bekijk
 • DuynvoetSchoorl - Noord-Holland
  8-P villa
  Kavelnummer 2
  195 m2 / 335 m2
  € 799.000,- k.k. (overdrachtsbelasting 10,4%)
  bekijk
Alle woningen