Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EEN VAKANTIEWONING AANKOPEN

 

Recreatiewoning aankopen

Droom jij er ook weleens van om een recreatiewoning aan te kopen? Een plek waar je zelf van kan genieten in je vrije tijd, of om rendement uit te halen, of misschien wel beide. Je bent niet de enige. Een recreatiewoning kopen is een droom van velen. Of je een tweede (vakantie)woning voor eigen plezier of voor de verhuur wilt, een recreatiewoning aankopen is een hele stap. 

 

Een goede investering

Het aankopen van een recreatiewoning is een goede belegging. Vakanties in eigen land zijn meer en meer in opkomst. In de afgelopen jaren steeg de vraag naar vakanties in Nederland aanzienlijk. De komende jaren zal deze trend zich naar verwachting voortzetten. Door de hoge bezettingsgraad die vakantiehuizen in Nederland over het algemeen hebben, zijn er goede rendementen te behalen wanneer je je aangekochte recreatiewoning gaat verhuren. De rendementen uit je recreatiewoning zijn vandaag de dag meestal effectiever dan beleggingen in de vorm van aandelen of effecten. Een investering in een recreatiewoning is daarom een goed alternatief, met beperkt risico. 

 

De perfecte recreatiewoning aankopen

Behalve dat het aankopen van een recreatiewoning lucratief is, is het ook fijn wanneer je zelf kunt genieten van je eigen vakantiewoning in je vrije tijd. Als je een recreatiewoning aankoopt, zorg er dan voor dat de woning helemaal aansluit op je wensen. Zo geniet jij straks ook op-en-top van jouw eigen vakantiehuis. Dutchen heeft luxe en comfortabele recreatiewoningen op kleinschalige en exclusieve vakantieparken door het hele land. Aan de Noord-Hollandse kust bijvoorbeeld. Of in de ongerepte natuur in Drenthe. Bekijk ons huidige en toekomstige aanbod van prachtige vakantiewoningen door het hele land. 

 

Professionele en persoonlijke begeleiding 

Een recreatiewoning kopen doe je niet zomaar even. Het is belangrijk dat je met de juiste partner samenwerkt. Iemand die je van begin tot het eind kan helpen bij de aankoop van jouw recreatiewoning. 

Dutchen Real Estate staat garant voor persoonlijk advies en professionele begeleiding gedurende het hele aankoopproces. Ga je jouw vakantiewoning ook verhuren? Dan neemt Dutchen Real Estate na de aankoop ook de verhuur voor z’n rekening. Door onze jarenlange ervaring en kennis, weten we hoe we een optimale bezetting van jouw recreatiewoning kunnen realiseren. Dutchen verzorgt de marketing, verhuur, ontvangst, beantwoord vragen, regelt de schoonmaak, en het klein en groot onderhoud van het park en de woningen. Je wordt dus geheel ontzorgd. 

We zetten de voordelen van het aankopen van een recreatiewoning bij Dutchen nog eens voor je op een rijtje.  

  • Luxe vakantieparken op toplocaties.
  • Kwalitatieve en duurzame vakantiewoningen.
  • Persoonlijke begeleiding bij het aankoopproces.
  • Genieten in je eigen luxe vakantiehuis.
  • Kennis en kunde om een optimale bezetting van je woning te realiseren.
  • Full service verhuur van je woning.
  • Jarenlange ervaring en betrouwbare partner.

Zie jij het al voor je, een eigen vakantiehuis om van te genieten in je vrije tijd en om rendement uit te halen? Wie weet heb jij binnenkort je eigen recreatiewoning aangekocht. 

Wil je meer weten over het aankopen van een recreatiewoning in Nederland? Laat je geheel vrijblijvend door ons informeren over alles wat er bij het kopen van een vakantiehuis komt kijken. Neem contact met ons op.