Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EEN VAKANTIEWONING AANKOPEN

Door de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is het investeren in een vakantiewoning het perfecte alternatief gebleken voor beleggen in aandelen en effecten. Een vakantiewoning kopen als investering is een populaire belegging. Zelf genieten, tussen de drukte door van de woning met daarbij een aantrekkelijk rendement. Als je last minute de drukte even wil ontvluchten kun je terecht met je gezin in je eigen vakantiewoning.

Een recreatiewoning kopen op eigen grond, aan het strand, aan open vaarwater of in het bos. Wij hebben een divers aanbod recreatiewoningen te koop van de Noord-Hollandse kust, Loosdrechtse Plassen tot aan de Zeeuwse Delta of zelfs buiten Nederland. Dutchen Group is dé specialist in recreatief onroerend goed en wij helpen je graag bij het vinden van een waardevolle, maar vooral ook waardevaste belegging op de locatie die het beste bij jou past.

Wanneer je een recreatiewoning koopt, investeer je in een duurzame vakantiewoning. Je profiteert van een aantrekkelijk rendement en beperkte risico’s. Je geniet zelf van je vrije tijd op een mooie bijzondere locatie. Een andere optie is het volledig verhuren van de vakantiewoning. Laat je geheel vrijblijvend door ons informeren over verhuur, fiscaliteit en juridische onderwerpen zodat je weet wat er bij het kopen van een vakantiewoning komt kijken.

Een bezichtiginging plannen op een van de projectlocaties kan altijd. Wij voorzien je tegelijkertijd graag van alle informatie dus neem gerust contact op!