Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

PARK BORNTAL

Harz, Duitsland

v.a. € 399.000,- v.o.n. excl. BTW

Parkinformatie

Middenin de overweldigende natuur

Aan de rand van het Harzgebergte, in het plaatsje Bad Sachsa, wordt door de Dutchen Group een prachtig park met 83 ecolodges ontwikkeld. Modern, comfortabel en relaxt: deze enorm gewilde locatie is dé plek om samen met uw gezin of vrienden heerlijke vakanties in Duitsland door te brengen!

 

Luxe ecolodges met fenomenaal uitzicht

De lodges zijn gesitueerd op een heuvel, waardoor u vanuit uw woning van een prachtig uitzicht kunt genieten. Via romantische paadjes en onder ruisende dennenbomen door loopt u zo de overweldigende natuur in. De moderne lodges zijn op het zuiden of zuidwesten georiënteerd, altijd met zicht op het dal: heerlijk om in de avondzon op het terras te loungen of te barbecueën.

Het parkterrein van Bad Sachsa is licht geaccidenteerd en iedere woning bevindt zich op een ruime kavel met veel privacy. De karakteristiek van de omgeving blijft uiteraard behouden, met veel lokale begroeiing en hoogteverschillen. Op het park zullen 2 typen lodges verschijnen; een 4- en een 6-persoons variant.

Vier seizoenen eropuit

Bad Sachsa is een kleine stad en kuuroord op de zonnige, zuidelijke rand van het Harzgebergte in Duitsland. Door zijn klimaat en ligging te midden van tot 600 meter hoge bergen is Bad Sachsa de ideale plek voor zowel een ontspannen als een actieve vakantie in elk seizoen.

 

Nationaal Park Harz

Uitgestrekte bossen, bizarre rotsen, eeuwenoude vennen, kronkelende beken en de majestueuze 1.141 meter hoge Brocken. Het Nationaalpark Harz kent een ruig klimaat en een grote mate van natuurleven, die mede te danken is aan de grote hoogteverschillen in het middelgebergte. 

Ga op ontdekkingstocht door de dichte loof- en naaldbossen, langs wilde bergbeken en kliffen. Geniet van de stilte die alleen door het roepen van de Zwarte Specht en Moeraswinterkoning wordt doorbroken. Gun uzelf het prachtige uitzicht vanaf de legendarische Brocken na een flinke klim. Het Harzer landschap maakt uw bezoek in één van de grootste bos-nationaalparken van Duitsland in elk seizoen tot een bijzondere belevenis.

 

Zomeractiviteiten

Een groot deel van de Harz is beschermd natuurgebied waarin het genieten is voor buitenmensen. In de warme maanden halen wandelaars hun hart op en volgen het uitgebreid netwerk met 9.000 kilometer aan wandelpaden.

Ook mountainbikers vinden bij 2.200 km aan parcours hun ideale route met verschillende moeilijkheidsgraden. Vanuit Bad Sachsa zijn individuele mountainbike routes toegankelijk evenals de 74 routes van de Volksbank-Arena-Harz.

 

Winteractiviteiten

Vanwege zijn hoge ligging is Bad Sachsa ook in de winter een waar paradijs voor langlaufers, snowboarders en rodelaars. Het skigebied van Bad Sachsa ligt op zijn huisberg, de Ravensberg met een 4.400 meter bergafwaarts routenetwerk. De berg biedt 9 afdalingen en 3 liften, downhill milde tot matige moeilijkheidsgraad. Bovendien vindt u hier pistes voor gepassioneerde langlaufers, die aansluiten op de 42 km lange Südharzloipe. Ook sneeuwschoenwandelingen door het prachtig winterlandschap zijn mogelijk. Op de bosrodelbaan kunnen ook kleine wintersportfans van de afdalingen genieten. Voor apres ski kunt u terecht bij de Ravensberg-Alm of in een van de gezellige bars in Bad Sachsa.

Plankaart

Impressie