Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

PARK BORNTAL

Harz, Duitsland

v.a. € 359.000,- ex btw (MwSt) v.o.n.

Parkinformatie

Middenin de overweldigende natuur

Aan de rand van het Harzgebergte, in het plaatsje Bad Sachsa, wordt door de Dutchen Group een prachtig park met 83 Eco Lodges ontwikkeld. Modern, comfortabel en relaxt: deze enorm gewilde locatie is dé plek om samen met gezin of vrienden heerlijke vakanties in Duitsland door te brengen!

Op het geaccidenteerde terrein van Park Borntal worden drie typen Eco Lodges gerealiseerd. De zorgvuldige positionering zorgt voor royale kavels met veel privacy. De ligging van de woningen is zo ontworpen dat er zo lang mogelijk genoten van het buitenleven. Vanaf het terras heeft iedere woning straks uitzicht op het dal en de ondergaande avondzon.

Op het park komt een centrale receptie met de nodige voorzieningen, zoals een bistro met terras en een broodjesservice. Alle lodges worden optimaal ontsloten en iedere kavel wordt voorzien van twee eigen parkeerplekken.

 

Luxe Eco Lodges met fenomenaal uitzicht

De woningen zijn gesitueerd op een heuvel, waardoor je vanuit uw woning van een prachtig uitzicht kunt genieten. Via romantische paadjes en onder ruisende dennenbomen door loop je zo de overweldigende natuur in. Altijd op het zuiden of zuidwesten georiënteerd, altijd met zicht op het dal: heerlijk om in de avondzon op het terras te loungen of te barbecueën.

De karakteristiek van de omgeving blijft behouden, met veel lokale begroeiing en hoogteverschillen. Het park is letterlijk omgeven door bossen. Je hoeft op Park Borntal niet op zoek naar rust, ruimte en natuur. Het is hier altijd aanwezig.

Vier seizoenen eropuit

Bad Sachsa is een kleine stad en kuuroord op de zonnige, zuidelijke rand van het Harzgebergte in Duitsland. Door zijn klimaat en ligging te midden van tot 600 meter hoge bergen is Bad Sachsa de ideale plek voor zowel een ontspannen als een actieve vakantie in elk seizoen.

 

Nationaal Park Harz

Uitgestrekte bossen, bizarre rotsen, eeuwenoude vennen, kronkelende beken en de majestueuze 1.141 meter hoge Brocken. Het Nationaalpark Harz kent een ruig klimaat en een grote mate van natuurleven, die mede te danken is aan de grote hoogteverschillen in het middelgebergte. 

Ga op ontdekkingstocht door de dichte loof- en naaldbossen, langs wilde bergbeken en kliffen. Geniet van de stilte die alleen door het roepen van de Zwarte Specht en Moeraswinterkoning wordt doorbroken. Gun uzelf het prachtige uitzicht vanaf de legendarische Brocken na een flinke klim. Het Harzer landschap maakt uw bezoek in één van de grootste bos-nationaalparken van Duitsland in elk seizoen tot een bijzondere belevenis.

 

Zomeractiviteiten

Een groot deel van de Harz is beschermd natuurgebied waarin het genieten is voor buitenmensen. In de warme maanden halen wandelaars hun hart op en volgen het uitgebreid netwerk met 9.000 kilometer aan wandelpaden.

Ook mountainbikers vinden bij 2.200 km aan parcours hun ideale route met verschillende moeilijkheidsgraden. Vanuit Bad Sachsa zijn individuele mountainbike routes toegankelijk evenals de 74 routes van de Volksbank-Arena-Harz.

 

Winteractiviteiten

In de winter lenen de middelhoge bergflanken van de Harz zich uitstekend voor wintersport. Door de hoogte is de omgeving ‘s winters een paradijs voor langlaufers, snowboarders, skiërs en rodelaars. Op 20 minuten rijden vind je het skigebied op en rond de Wurmberg bij Braunlage. In de directe omgeving kun je prima langlaufen en rodelen.

Wandelpaden nodigen uit tot magische winterwandelingen. Jong en oud kunnen zich uitleven op de rodelbaan in het bos. Na een dag lekker buiten zijn kun je een schnaps pakken bij “Berghof Ravenberg”, een restaurant met terras bovenop de Ravensberg of een gezellige namiddag beleven in een van de pubs in Bad Sachsa.

Plankaart

Impressie