Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

VALO LUXURY RETREATS

Fins Lapland

v.a. € 1.200.000,- *

Parkinformatie

Booming Destination Saariselkä

Saariselkä is een bloeiende vakantie-bestemming en het noordelijkste skioord van Europa. Het dorp ligt in een indrukwekkend arctisch landschap dat wordt gekenmerkt door meren, uitgestrekte bossen en bergachtige landschappen. Dit maakt Saariselkä een ideale ‘vier seizoenen’ vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar een unieke ervaring in de wildernis.

 

Inspired by nature

Lapland is een plek van natuurlijke tegenstellingen - ruig en toch ontspannen, donker en toch licht, koud en toch warm. VALO Ice Cube Villas zijn ontworpen om de unieke schoonheid van deze bijzondere plek te weerspiegelen. Met Scandinavische architectuur, de hoogste kwaliteit meubels en inrichting, en natuurlijke materialen zoals lokale steen en hout, vertegenwoordigen de villa’s de Scandinavische design filosofie van functionele schoonheid die gemaakt is om lang mee te gaan. Binnen de op ‘ijsblokken’ geïnspireerde buitenkant vindt je een warme, gezellige en ontspannende ruimte die uitnodigt om op te laden en in contact te komen met de natuur.

 

Jaarrond genieten

Lapland en vooral het gebied van Saariselkä biedt een breed scala aan activiteiten voor elk seizoen. De groeiende vakantiebestemming heeft het meest noordelijke skigebied van Europa. In de zomer is het altijd licht en is er volop ruimte voor lange wandelingen. De rivieren en meren in de buurt zorgen voor een geweldige ervaring op het water.

 

Direct aan de skipiste

Dutchen Group ontwikkelt in meerdere fasen een variatie aan villa’s en lodges, in combinatie met een hotel. Het plan is uniek gelegen tussen een skipiste en een rodelbaan. De eerste fase bestaat uit de bouw van 18 Ice Cube Villa’s, geschikt voor 8-10 personen.

De zuidelijk gelegen bouwvelden zijn gereserveerd voor ca. 75 - 100 kleinere Suite Cubes. Die samen met centrale voorzieningen gaan functioneren als een seperaat (sneeuw)resort/hotel. Op de twee daarboven liggende bouwvelden worden nu de huidige Ice Cube Villa’s verder uitontwikkeld. Op het meest noordelijke bouwveld zullen multi-family/company lodges worden gerealiseerd. Een product waar Saariselkä van origine het meest bekend van is.

 

Investeren in Fins Lapland

Er zijn twee mogelijkheden om te investeren in dit bijzondere project.

 1. Zelf de Ice Cube Villa kopen en door ons laten verhuren, waarbij er uiteraard zelf gebruik van kan worden gemaakt.   
 2. Investeren via één of meerdere Mortgage Bonds Valo (MBV). Je verstrekt ons een financiering, waarmee de villa wordt gebouwd en je ontvangt een aantrekkelijke rente.

Bij beide varianten kun je bovendien een week per jaar verblijven in een van de Ice Cube Villa’s. 

 

In onderstaande tabel de verschillen bij investering in één of twee MBV's:

  Mortgage bond I Mortgage bond II
Hoofdsom € 600.000,- € 1.200.000,-
Looptijd 5 jaar + 5 jaar idem
Rente 7,50% idem
Rente uitbetaling 2 x per jaar. idem
1 maart en 1 september.
Ingangsdatum In overleg idem
Extra 1 week per jaar vakantie in Finland in betreffende woning 1 week per jaar vakantie in Finland in betreffende woning
Recht van conversie. Mogelijkheid om de lening om te zetten in aankoop van de afgebouwde woning inclusief inventaris. Dit recht is in te roepen tot maximaal 24 of 36 maanden na turn-key oplevering van de betreffende woning.
Zekerheid 1. Recht van hypotheek op één woning samen met 1 andere bondhouder 1. Eerste recht van hypotheek volledige woning
2. Pandrecht op 50% van de aandelen op de Finse BV die eigenaar is van de betreffende woning. 2. Pandrecht 100% van de aandelen op de Finse BV die eigenaar is van de betreffende woning

 

Voorbeeld

Je koopt twee MBV’s van € 600.000,- . Totale investering is € 1.200.000,-.

Je ontvangt jaarlijks 7,5% rente, die twee keer per jaar wordt uitbetaald. Na twee jaar wil je gebruik maken van het conversierecht. Je wilt de villa kopen. De MBV worden afgelost en omgezet in de aanschaf van de villa voor een bedrag van € 1.200.000,-.

Als de marktwaarde van de Ice Cube Villa inmiddels is gestegen naar € 1.400.000,-, maakt u op papier een winst van € 200.000,-. Bovenop je rechtstreekse rendement van 7,5% komt dan een € 200.000,- extra rendement

Download de brochure met meer informatie over dit bijzondere project!

* prijzen v.o.n. excl. BTW

 

Plankaart

Impressie

Woningen op dit park
 • VALO-FINLANDFinland - 99830
  ice Cube
  Kavelnummer 18
  141 m2 / 0 m2
  € 1.200.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • VALO-FINLANDFinland - 99830
  Ice Cube
  Kavelnummer 11
  141 m2 / 0 m2
  € 1.200.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • VALO-FINLANDFinland - 99830Verkocht
  Ice Cube
  Kavelnummer 8
  141 m2 / 0 m2
  bekijk
 • VALO-FINLANDFinland - 99830
  ICE CUBE
  Kavelnummer 15
  141 m2 / 0 m2
  € 1.200.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
Alle woningen