Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Een tweede huis kopen

 

Een tweede huis bezitten is voor velen een droom. Een vakantiewoning waar je heerlijk kunt genieten in je vrije tijd en wat daarbij ook nog een goede investering voor de toekomst is. 

 

Een eigen vakantiewoning, een goede belegging

De vraag naar vakanties in ons eigen land is de afgelopen paar jaar flink toegenomen. Dat zal in de komende jaren alleen maar stijgen. Een vakantiewoning in Nederland heeft bij verhuur over het algemeen een hoge bezettingsgraad. Daardoor zijn goede rendementen te behalen. In de turbulente tijd waarin we leven, zijn beleggingen in de vorm van bijvoorbeeld aandelen en effecten niet meer zo zeker. Investeren in een tweede huis, zoals een vakantiewoning, is een perfect alternatief. 

De voordelen van een eigen vakantiewoning zijn veelvuldig. De huuropbrengsten zijn stabiel, je investering behoudt zijn waarde en je kunt zelf van je eigen vakantiehuis genieten in je vrije tijd of gebruiken als werkplek. De risico’s van de aanschaf van een vakantiewoning zijn beperkt terwijl het rendement aantrekkelijk is. Dit maakt het investeren in een vakantiewoning een populaire belegging. 

Koop je de vakantiewoning enkel en alleen als investering om optimaal rendement te behalen? Dan kun je de vakantiewoning ook volledig verhuren. Wat je insteek ook is, we adviseren je graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. 

 

Een woning passend bij jouw wensen

Het aanbod recreatiewoningen van de Dutchen Group is heel divers. Van de Noord-Hollandse kust, in de Drentse ruige natuur tot aan de Zeeuwse Delta, wij hebben door het hele land luxe vakantiewoningen te koop. Ook buiten Nederland bieden wij mooie nieuwe projecten aan van vakantiehuizen op bijzondere plekken. 

Een recreatiewoning kopen op eigen grond, aan het strand, in het bos of aan open vaarwater, er is voor ieder wat wils. Dutchen Group is dé specialist in recreatief onroerend goed in het luxe segment. Wij helpen je graag bij het vinden van een waardevolle, maar vooral ook een waardevaste belegging op de locatie die het beste bij jou past. 

 

Voordelen van een Dutchen vakantiewoning

Een tweede huis kopen doe je niet elke dag. Het is daarom essentieel dat je met de juiste partner samenwerkt. Een partner waar je volledig op kunt vertrouwen en waar je het mooiste huis op de beste plek koopt. De voordelen van een Dutchen vakantiewoning zetten we hieronder voor je op een rijtje.

  • Hoogwaardige luxe vakantieparken op toplocaties.
  • Kwalitatieve en duurzame vakantiewoningen.
  • Genieten in je eigen luxe vakantiehuis.
  • Gegarandeerd of variabel rendement.
  • Persoonlijke begeleiding bij het aankoopproces.
  • Jarenlange ervaring en betrouwbare partner.
  • Kennis en kunde om een optimale bezetting van je woning te realiseren.
  • Full service verhuur van je woning.

 

Persoonlijk advies en begeleiding

Laat je geheel vrijblijvend door ons informeren over verhuur, fiscaliteit en juridische onderwerpen zodat je weet wat er bij het kopen van een vakantiewoning komt kijken. Een bezichtiging inplannen op een van de projectlocaties kan altijd. Neem dus gerust contact met ons op.