Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Maak kennis met onze (toekomstige) resorts en vakantiewoningen. Hiervoor bieden we regelmatig de mogelijkheid om een potentiële vakantiewoning te komen bezichtigen of om langs te komen voor een bezoek op locatie tijdens Open Dagen.

Hieronder een overzicht van onze infodagen, bezichtigingsmogelijkheden en overige evenementen. Het is uiteraard mogelijk een afspraak te maken voor een moment die niet in dit overzicht voorkomt. Neem gerust contact op met het team.

 

Agenda

12-03-2024
Een schitterende plek met indrukwekkende landschappen en spectaculaire activiteiten: Fins Lapland staat op de bucketlist van velen! In maart organiseren wij voor de vierde keer een trip naar dit bijzondere gebied.
21-11-2023
Een schitterende plek met indrukwekkende landschappen en spectaculaire activiteiten: Fins Lapland staat op de bucketlist van velen! In november organiseren wij voor de derde keer een trip naar dit bijzondere gebied.
29-09-2023
Op vrijdagmiddag 29 september ben je uitgenodigd om tussen 16:00 en 19:00 uur onze Zuydoever Borrel bij te wonen. Geniet van het uitzicht, heerlijke hapjes, drankjes en de informele sfeer terwijl we alles vertellen over de investeringsmogelijkheden in een watervilla. De modelwoning geeft letterlijk een inkijkje in het project en hopelijk houdt de Indian Summer nog even aan om het vakantiegevoel vast te houden! Verwonder je bovendien over de spectaculair gekleurde - en in het water weerspiegelde - zonsondergang in deze magische omgeving.
08-07-2023
Zaterdag 8 juli wordt tijdens de Themadag bij Second Home Collection Fase 1 van het project toegelicht en kun je een koopoptie nemen op een villakavel. De projectpresentatie begint om 11:00. De brochure ligt klaar!
24-06-2023
Op de themadag kun je kennismaken met het project, met Dutchen als verhuurpartner, de modelwoning bekijken, een stukje varen en genieten van de catering van Marché 't Amsterdammertje. Meld je bezoek aan en kom zaterdag 24 juni alles te weten over beleggen en natuurlijk genieten aan de Loosdrechtse Plassen!
18-06-2023
We hebben je de afgelopen periode al kennis laten maken met Tera Adora Eco Resort. Enthousiast geworden over deze unieke ontwikkeling met villa's, hotel, restaurants en wellness faciliteiten? Ga dan van zo. 18 t/m do. 22 juni mee naar Curaçao.
17-06-2023
Zaterdag 17 juni is het Themadag Duitsland bij Second Home Collection. We vertellen je alles over de voortgang bouw van Park Borntal, het project Bad Lauterberg en investeren in de Duitse Harz.
10-06-2023
Zaterdag 10 juni wordt tijdens de Themadag bij Second Home Collection Fase 1 van het project gelanceerd en kun je een koopoptie nemen op een villakavel. De projectpresentatie begint om 11:00. De brochure ligt klaar!
27-05-2023
A.s. zaterdag bij Second Home Collection is het Themadag Scandinavië. We vertellen je alles over op welke manieren je kunt investeren in onze projecten Beach Resort Öland in Zweden en VALO Luxury Retreats in Fins Lapland.
13-05-2023
A.s. zaterdag bij Second Home Collection is het Themadag Duitsland. We vertellen je alles over de voortgang bouw van Park Borntal, het nieuwe project Bad Lauterberg en investeren in de Duitse Harz.
08-03-2023
Een schitterende plek met indrukwekkende landschappen en spectaculaire activiteiten: Fins Lapland staat op de bucketlist van velen! In maart organiseren wij voor de tweede keer een trip naar dit bijzondere gebied.
30-12-2022
Even de deur uit om een luchtje te scheppen deze kerstvakantie? Maak een mooie wandeling en kom daarna bij ons lekkere kop warme Chocomel drinken. Dit kan op de projectlocatie van Zuydoever. Wij staan klaar tussen 11:00 en 13:00 om je alles te vertellen over deze ontwikkelingen. Bij voorkeur van te voren aanmelden.
29-12-2022
Even de deur uit om een luchtje te scheppen deze kerstvakantie? Maak een mooie wandeling en kom daarna bij ons lekkere kop warme Chocomel drinken. Dit kan op de projectlocatie Waterlodges NAUT. Wij staan klaar tussen 11:00 en 13:00 om je alles te vertellen over deze ontwikkelingen. Bij voorkeur van te voren aanmelden.