Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

PARK SANDUYN

Schoorl aan zee

NOG 2 BESCHIKBAAR

Parkinformatie

 

Op een prachtige plek aan de rand van de Schoorlse Duinen, bevinden zich de luxe en moderne Beachlodges van Park Sanduyn. Geniet van de natuur vanaf het terras van de lodges. Er zijn terrassen rondom de woningen, buitenkeukens, hangmatten, buitendouches, opslagruimtes voor strandspullen en loungespots op het terras. Overal is aan gedacht zodat je optimaal kunt genieten van het buitenleven. De stoere buitentafels met sfeerverlichting nodigen uit tot gezellig tafelen tot in de late uurtjes.

Het nabijgelegen duingebied wordt doorgetrokken op het Sanduyn-terrein, met lokale begroeiing en hoogteverschillen. De authentieke grote parasoldennen dragen bij aan de strand- en duinsfeer die wordt uitgestraald. Vanaf het moment dat je het park betreedt tot aan de lakens op het bed, is alles doordrongen van het strand-, zee- en duinengevoel. Wat dit gevoel nog meer aanwakkert is de 10 minuten wandelafstand van de kustlijn!

Ontspan in de Beachlodges waarvandaan je zo de Schoorlse Duinen kunt verkennen. Via charmante schelpenpaadjes, onder het ruisen van dennenbomen en tussen de duinroosjes door bereik je het strand. De moderne Beachlodges zijn georiënteerd op het zuiden of zuidwesten, met uitzicht op de duinen: perfect om 's avonds te loungen op het terras in de avondzon.

Op het terras, dat op het zuiden of zuidwesten gelegen is, kun je genieten van design buitenmeubilair. Het terras vormt een verlengstuk van de woning, met de glazen schuifpui als een zachte overgang tussen binnen en buiten. Optioneel kan het terras worden uitgerust met een buitenkeuken en een jacuzzi voor ultieme ontspanning.

Sanduyn ligt, zoals de naam al zegt, vlakbij de duinen en het strand. Het pas aangelegde strand van Camperduin is gemakkelijk te bereiken na een korte wandeling door de Schoorlse Duinen. Deze nieuwe strandlocatie zal wandelaars, zonnebaders, golf-, wind- en kitesurfers, ruiters en vele anderen aantrekken. Het brede strand nodigt uit tot strandsporten zoals blo-karten, buggy-kiten en powerkiten.

Meer weten over de Beachlodges? Neem contact op met Mike Folmer (mfolmer@dutchengroup.com / 06 51 49 96 10)

Plankaart

Impressie

Woningen op dit park
    Alle woningen