Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

PARK SANDUYN

Schoorl aan zee

Op aanvraag

Parkinformatie

Middenin de natuur

Sanduyn bestaat uit luxe en moderne beachlodges, aan de rand van de Schoorlse Duinen. Het terrein is licht geaccidenteerd en iedere woning bevindt zich op een ruime kavel met veel privacy. Het aangrenzende duingebied wordt doorgetrokken op het Sanduyn-terrein, met veel lokale begroeiing en hoogteverschillen op het terrein.

 

Ervaar de natuur vanaf het terras

Terrassen om de woningen, buitenkeukens, hangmatten, buitendouches, bergingen voor strandspullen, loungeplekken op het terras of met de voeten in het zand. Overal is aan gedacht en alles is zo ontworpen dat er optimaal van het buitenleven genoten kan worden. De ruige buitentafels maken dat je met zijn allen lekker lang kan tafelen bij standaard sfeerverlichting.

Het strand- en duinsfeertje wordt afgemaakt door de bestaande grote parasoldennen die kust en zomer uitstralen. Van de entree van het park tot aan de lakens op het bed, alles ademt strand, zee en duinen!

 

Relaxte beachlodges

Vanaf het terras van uw beachlodges wandelt u zo de Schoorlse Duinen in. Via romantische schelpenpaadjes, onder ruisende dennenbomen en tussen de duinroosjes door bereikt u het strand. De moderne beachlodges zijn op het zuiden of zuidwesten georiënteerd, met zicht op de duinen: heerlijk om in de avondzon op het terras te loungen.

 

Wellness & Buitenkeuken

Uw terras is gelegen op het zuiden of zuidwesten en wordt voorzien van hip buiten meubilar. Uw terras is het verlengstuk van de woning, de glazen pui zorgt voor een zachte grens tussen binnen en buiten.

Het terras kan optioneel worden voorzien van een buitenkeuken en een Jacuzzi.

 

Beachlife in Nederland

Sanduyn ligt – de naam zegt het al – aan de duinen en vlakbij het strand. Het nieuwe aangelegde strand van Camperduin is gemakkelijke te bereiken na een korte wandeling door de Schoorlse Duinen.

Wandelaars, badgasten, golf-, wind- en kitesurfers, ruiters en vele andere gebruikers zullen hun weg vinden op dit nieuwe strand. De breedte van het nieuwe strand nodigt uit tot strandsporten als blo-karten, buggy-kiten en powerkiten.

 

Plankaart

Impressie

Woningen op dit park
    Alle woningen