Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Vakantiehuis aan het water in Nederland kopen?

 

Vakantiehuis aan het water kopen

Veel mensen overwegen een vakantiehuis aan het water te kopen. Gezinnen vinden het fijn om een plek te hebben waar ze in hun vrije tijd aan het water kunnen doorbrengen. Beleggers kopen een vakantiehuis aan het water als een investering, aangezien de waarde van een vakantiewoning vaak met de tijd stijgt. Senioren genieten van een vakantiehuis aan het water om rust te vinden. En watersportliefhebbers vinden het uiteraard heerlijk om een vakantiehuis aan het water te hebben. Wat je reden ook is, bij Dutchen ben je aan het goede adres. 

 

Een vakantiehuis aan het water van Dutchen

Zoek je een vakantiehuis aan het water in Nederland? Dutchen Group heeft door het hele land kleinschalige vakantieparken met luxe villa te koop. Sommige parken liggen direct aan het water, ideaal voor een heerlijk vakantiegevoel. Centraal in het land, vlak bij de Loosdrechtse plassen, heeft Dutchen prachtige villa’s. Ook aan de Noord-Hollandse of Zeeuwse kust zijn mooie villa’s vlakbij het water. Direct aan het water liggen de parken Baayvilla’s  - aan het Lauwersmeer  - en Erfgoedpark De Hoop in Uitgeest. Dutchen Group is dé specialist in recreatief onroerend goed in het luxe segment. Wij adviseren je graag over het aankopen van een vakantiehuis aan het water. 

 

Vakantieplezier aan het water

Stel je toch eens voor dat je vanuit je vakantiehuis zo een-twee-drie het water in kunt springen. Of met de boot vlak voor je vakantiehuis aan kunt meren. Water in de buurt van je vakantiehuis geeft een extra dimensie aan de vakantie. Of je nu zelf van je aangekochte vakantiehuis aan het water gaat genieten of je vakantiehuis voor de verhuur koopt, een huis aan het water is altijd gewild. 

 

De juiste partner bij de aankoop van je vakantiehuis aan het water

Een vakantiehuis aan het water kopen is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Het is ook een goede investering omdat de waarde van een recreatiewoning meestal gedurende de tijd stijgt. Als je besluit om een vakantiehuis aan het water te kopen, is het belangrijk dat je met de juiste partner in zee gaat. Dutchen heeft jarenlange ervaring en de kennis van recreatie onroerend goed in het luxe segment. In ons mooie aanbod van kwalitatieve en duurzame vakantiewoningen op toplocaties zit vast een perfect vakantiehuis aan het water voor jou. Wij helpen je graag van a tot z bij de aankoop van jouw vakantiewoning. Laat je geheel vrijblijvend door ons informeren over verhuur, fiscaliteit en juridische onderwerpen. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding bij het aankoopproces.

 

Verhuur van je vakantiehuis aan het water

Wil je je vakantiehuis gaan verhuren? Slim, want de huuropbrengsten zijn vaak stabiel, je investering behoudt zijn waarde en je kunt zelf van je eigen vakantiewoning genieten in je vrije tijd. Een aantrekkelijk rendement tegen lage risico’s. Dit maakt het investeren in een vakantiehuis aan het water een aantrekkelijke belegging. Koop je je vakantiehuis alleen voor de investering? Dan kun je de vakantiewoning ook volledig verhuren om een optimaal rendement te behalen. Wij kunnen voor jou een optimale bezetting van jouw vakantiewoning realiseren. Bovendien word je bij de verhuur van de woning door ons geheel ontzorgd. Wij zorgen namelijk voor de publiciteit, de verhuur, de ontvangst van de gasten, het beantwoorden van vragen, de schoonmaak en het klein en groot onderhoud van het park en de woningen. Wel zo gemakkelijk voor jou. 

 

Wat je insteek ook is om een vakantiehuis aan het water te kopen, Dutchen Group adviseert je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.