Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

 

Blijf op de hoogte van onze (toekomstige) projecten via dit nieuwsblog. We vertellen je hier alles over onder andere nieuwe projecten, voortgang bouw, (afgelopen) evenementen en infodagen en trips naar het buitenland.

 

Nieuwsblog

14-12-2023
Team Development heeft de productielocatie van de aannemer bezocht. De eerste 5 type C woningen zijn in productie. De laatste details zijn besproken en enkele kwaliteitsverbeteringen zijn doorgevoerd.
07-12-2023
Van woensdag 22 tot en met zaterdag 25 november vertrok een team van Dutchen met een aantal relaties naar Saariselkä in Finland om daar de Ice Cubes te bewonderen én te beleven hoe het is om deze prachtige omgeving te verblijven.
11-12-2023
Goed nieuws vanuit een winters Harz want na het voltooien van de grondwerkzaamheden is het tijd voor de volgende stap in de uitvoeringsfase.
24-11-2023
De schitterende locatie op Curaçao en de directe ligging aan zee van het resort biedt vanuit meerdere perspectieven voordelen. Er staat altijd een briesje en in combinatie met de gemiddeld meer dan acht uur zon per dag is Tera Adora Eco Resort de ideale plek voor een heerlijk verblijf. Bekijk de infographic en zie welke natuurlijke elementen een toevoeging hebben op duurzame stroom- en watervoorzieningen van het resort.
06-10-2023
Stukjes wereld mooier maken. Dat is wat wij graag doen en dat laten we graag weten! Afgelopen week was er bij Second Home Collection by Dutchen een succesvolle netwerkbijeenkomst van een mooie club Noord-Hollandse ondernemers waar wij ons verhaal mee hebben gedeeld.
07-07-2023
Onze Head of Relations Mike Folmer verteld op bevlogen wijze over ons nieuwe project Tera Adorá Eco Resort op Curaçao.
12-04-2023
Als je je dromen najaagt en mooie dingen wil maken, waarbij je weet dat er diverse uitdagingen op je pad komen, is het wel zo fijn deze dromen na te jagen met mooie mensen.
13-02-2023
Deze prachtige zin werd uitgesproken door de founder van Dutchen, Xander van Rijswijk, toen hij aan een geïnteresseerde investeerder vertelde waar Dutchen voor staat.
23-12-2022
Van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 december, vertrok een team van Dutchen met een aantal relaties naar Saariselkä in Finland om daar de IceCubes te bewonderen én te beleven hoe het is om deze prachtige omgeving te verblijven. Met 11 personen hebben diverse activiteiten ondernomen, zoals husky safari, een fantastische toertocht met sneeuwscooters, icekarten en uiteraard genoten van de heerlijke Finse sauna’s inclusief ijsbad.
24-11-2022
Een vakantiewoning is een mooie belegging. Minder abstract dan beleggen in aandelen of obligaties. Hieronder de voordelen opgesomd van een vakantiewoning kopen bij Dutchen Real Estate
06-11-2022
Profiteer dit jaar nog van het fiscale voordeel van de overdrachtsbelasting bij bestaande bouw. De overdrachtsbelasting die nu in Nederland geheven wordt is 8%. Per januari 2023 wordt de overdrachtsbelasting over het aankoopbedrag verhoogd naar 10.4%.
03-11-2022
Een van de urgente vraagstukken waar ondernemers en werkgevers op dit moment mee te maken hebben is het vinden en behouden van personeel. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zorgen voor een hogere betrokkenheid van werknemers. Maar hoe ga je dat bereiken? Wij hebben het antwoord!
08-10-2022
Dit jaar zijn wij met Waterlodges Naut sponsor van hét watersport evenement DAM-X.
01-10-2022
Spectaculaire shoot gehad bij Waterlodges Naut.
30-09-2022
Wij kijken met trots terug op een zeer geslaagd event afgelopen vrijdagavond bij Watervilla’s Zuydoever.
24-09-2022
Afgelopen weekend hebben wij een succesvolle opendag gehad op Waterlodges Naut.