Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

8-P villa / NR. 4

Duynvoet

Verkocht

Woninginformatie

Aan de rand van het dorp Schoorl ligt het kleinschalige park Duynvoet. Dertien luxe villa’s direct aan het natuurgebied de Schoorlse Duinen. De vakantievilla’s zijn geschikt 8 personen. Met haar bijzonder veelzijdige omgeving is het een uniek gebied om te genieten van de luxe die Dutchen te bieden heeft.

Nu in de verkoop Duynvoet 4. Met een zeer goed rendement en een prachtige ligging is dit dé plek om te investeren en om samen met het gezin of vrienden heerlijke vakanties door te brengen. Door de prachtige ligging, de patiostookplaats en een grote afgesloten tuin met buitenkeuken, sauna en whirlpool draait in deze villa draait om het buitenleven!

Heeft je interesse in deze villa, heb je vragen of wil je de brochure aanvragen?

Graag sta ik u te woord via 023-741 00 60 of afokkema@dutchen.com.

 

SPECIFICATIES VAN DE VAKANTIEVILLA

 • Koopsom € 730.000, - K.K. belast met BTW
 • Resttermijn BTW is ongeveer 2,5 jaar
 • Kosten interieur, Finse buiten sauna, buitenkeuken en whirlpool zijn € 75.000, - excl. BTW verplichte afname
 • 8-persoons villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers
 • Naast de woning is ruimte om 1 auto te parkeren en tweede auto kun je op de parkeerplaats bij de ingang van het park kwijt
 • Knusse patio stookplaats buiten en een separate fietsenberging
 • Luxe eetkeuken is uitgerust met Miele 5-pits kooktoestel, combimagnetron met oven, vaatwasser, koelkast met vriezer, Quooker en wijnklimaatkast.
 • Snelle oplevering en goed rendement
 • Woning wordt turn-key opgeleverd
 • Recentelijk is het buiten-en binnenschilderwerk gedaan
 • Het soutterain is recent voorzien van nieuwe vloeren, deuren en schilderwerk
 • Kaveloppervlakte 339 m2
 • BVO 180 m2
 • Het huidige energiecontract staat en betreft € 400,- per maand en kan waarschijnlijk door nieuwe koper overgenomen worden.
Woningkenmerken
perceel
339 m2
woonoppervlakte
180 m2
aantal personen
8
verhuur
Niet verplicht
grondsituatie
Eigen grond, appartementsrecht
bouwlagen
3
daktype
rietendak
vloerafwerking
Tegels
slaapkamers
4
badkamers
4
toiletten
3
inventaris
€ 75.000,00
parkeren
1 bij woning, 1 bij entree park
ligging
Bos, kust

Parkinformatie

Volop genieten van het buitenleven

Villapark Duynvoet ligt aan de Heereweg in Schoorl en bestaat uit 13 luxe rietgedekte stookplaatswoningen. Het park heeft een zeer groen karakter met grote bomen, hagen en zicht op de duinen. Veel villa’s zijn uitegrust met buitenkeuken en wellnessvoorzieningen waardoor men optimaal kan genieten van het buitenleven. Dit bepaalt ook het prettige karakter van het park.

De parkontsluiting en parkeerplaatsen bestaan uit antracietkleurige halfverharding. Het park heeft een afsluitbare toegangspoort.

Het is slechts enkele minuten lopen van het park naar het dorpje Schoorl met het bekende Klimduin en natuurgebied de Schoorlse Duinen. De receptie van Dutchen bevindt zich in ook in het centrum van Schoorl.

Veel te zien, veel te doen

Duynvoet ligt in het dorp Schoorl direct aan het bosrijke natuurgebied de ‘Schoorlse Duinen’. Op nog geen vijfhonderd meter van Duynvoet bevindt zich het hoogste duin van Nederland, waar men na een flinke klim vanaf een hoogte van 54 meter over het duingebied en het Noord-Hollandse landschap uitkijkt. Het centrum van Schoorl is na een korte wandeling te bereiken, hier vindt u een supermarkt en diverse winkels en restaurants.

Schoorl is bij uitstek de plek waar de liefhebber van rust en natuur zich thuis voelt. Het natuurgebied ‘De Schoorlse Duinen’ is het breedste en meest gevarieerde langs de Nederlandse kust. Mooie wandelroutes en fietspaden die slingeren tussen duinen en polderlandschap en een autovrije strandopgang (Schoorl aan Zee).

 

Diverse steden en dorpjes dichtbij

Midden in het dorp van Schoorl ligt een unieke klimduin van maar liefst 54 meter hoog! Aan de voet van de klimduin zijn leuke winkels en restaurants te vinden. Kunstliefhebbers komen ook zeker aan hun trekken met leuke galerieën en kunstworkshops en ook voor kinderen is er genoeg te doen met naast de klimduinen en veel speciale activiteiten van de boswachterij.

In het dorp Bergen zijn kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen die de sfeer bepalen. In Bergen kunt u onder meer terecht voor musea en galerieën, een kunstenaarscentrum, leuke boetiekjes, en zelfs een kunstskibaan. Voorts zijn er de jaarlijks terugkerende evenementen als de Kunst 10-daagse, Holland Music Sessions, Lichtjesavond, de zomerse Kunstmarkt en diverse braderieën.

Alkmaar en Haarlem zijn op relatief korte afstand gelegen en bieden de perfecte gelegeheid voor een dagje cultuur en shoppen.

Kortom: een omgeving waar je nooit op uitgekeken raakt!

Meer woningen op dit park
 • DuynvoetSchoorl - Noord-HollandVerkocht
  8-P villa
  Kavelnummer 4
  180 m2 / 339 m2
  bekijk
 • DuynvoetSchoorl - Noord-Holland
  8-P villa
  Kavelnummer 2
  195 m2 / 335 m2
  € 799.000,- k.k. (overdrachtsbelasting 10,4%)
  bekijk
 • DuynvoetSchoorl - Noord-Holland
  8-P villa
  Kavelnummer 8
  195 m2 / 761 m2
  € 950.000,- k.k. (overdrachtsbelasting 10,4%)
  bekijk
 • DuynvoetNoord-Holland - 1871 EDVerkocht
  8-P villa
  Kavelnummer 9
  195 m2 / 736 m2
  bekijk
Alle woningen