Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Stukjes wereld mooier maken

06-10-2023

Stukjes wereld mooier maken. Dat is wat wij graag doen én dat laten we graag weten! Afgelopen week was er bij Second Home Collection by Dutchen een succesvolle netwerkbijeenkomst van een mooie club Noord-Hollandse ondernemers waar wij ons verhaal mee hebben gedeeld. 

Aanleiding was de vestiging afgelopen jaar van onze showroom Second Home Collection in Westzaan en de toetreding tot het bedrijvennetwerk van INTO Business. Ons pand aan de Rak bleek de perfecte lokatie voor de ontvangst van alle deelnemers. Onze CEO Xander van Rijswijk trapte af met een kort interview over het ontstaan van Dutchen, Head of Development Jaap-Jan Smit vertelde op bevlogen wijze over hedendaags ontwikkelen en Head of Relations Mike Folmer bracht iedereen op de hoogte over onze laatste ontwikkeling Tera Adorá Eco Resort op Curaçao. Met een drankje in de hand werden de genodigden vervolgens langs de laatste projecten van Dutchen geleid.

Daarnaast werd de samenwerking met Porsche afgetrapt door de presentatie van de nieuwe Cayenne Hybrid. Dutchen en Porsche hebben elkaar gevonden in merkbeleving. De merken staan beide voor kwaliteit, verbeeldingskracht, duurzaamheid, comfort en karakter. En laten we eerlijk zijn; die nieuwe Cayenne Hybrid maakt de wereld -ook in de toekomst- ook een stukje mooier! 

In het INTO business Magazine is een mooi stuk geschreven over het ontstaan en de visie van Dutchen. Benieuwd naar onze visie? Lees hier het artikel