Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Bon Bini a Cas Abao, Curaçao!

07-07-2023

Bon Bini a Cas Abao, Curaçao!

De strategie van Dutchen Group is op mooie locaties mooie parken en/of hotels bouwen, die voldoen aan onze kernwaarden. Ons DNA is Design interieur, Natuur en Architectuur. De locaties liggen bij voorkeur aan de kust, maar in ieder geval nabij of aan het water. Voornamelijk in Noordwest-Europa. Nederland, Duitsland en Scandinavië. Soms komen er kansen voorbij, die in eerste instantie niet helemaal lijken te voldoen aan deze strategie, maar wel heel erg aantrekkelijk zijn. Zo kwam er een prachtige locatie op ons pad, waar we direct op in zijn gegaan. Curaçao! Ten slotte hoort dat ook bij Nederland.

Van 18-22 juni zijn we met een aantal relaties naar Curaçao gegaan, om met eigen ogen deze prachtige locatie te bekijken en Curaçao te beleven. Een zeer geslaagde trip die veel inzicht heeft opgeleverd en een aantal relaties heeft een optie genomen op een kavel. En tja als Head of Relations moet je mee met onze relaties: it’s a dirty job but somebody …..

Bij het prachtige strand Playa Cas Abao, dat al een aantal keer is uitgeroepen tot ‘Mooiste strand van de Antillen’, ontwikkelen we 50 luxe villa’s op de noordelijke heuvel en een hotel met luxe hotelvilla’s op de zuidelijke heuvel. Allemaal met vrij en zeer fraai uitzicht op zee en veel privacy. De 50 villa’s zijn nu in pre-sale.

De villaheuvel wordt verbonden met de hotelheuvel, d.m.v. een spectaculaire hangbrug, zodat de gasten op de villaheuvel eenvoudig de hotelheuvel kunnen bereiken om gebruik te maken van de verschillende (horeca) faciliteiten. Op het hoogste punt van het gebied komt een spectaculair restaurant met een 360 graden view. Want niet alleen het uitzicht op zee is zeer fraai, ook het achterland met een zoutmeer en flamingo’s, is prachtig.

De villa’s variëren van 2 bedroom- tot 5 bedroom-villa’s en het park wordt zo gebouwd dat je altijd vrij uitzicht hebt. De heuvel loopt vanuit zee redelijk stijl omhoog, waardoor iedere villa over de voorliggende villa uit kijkt. Tera Adorá Eco Resort wordt verantwoord en respectvol gebouwd, zonder afbreuk te doen aan de schoonheid van de omgeving. Architecture meets nature! Als het project is afgerond en je kijkt naar de twee heuvels moet de conclusie zijn: het strand is nog even wit, de zee is nog even blauw en de heuvels zijn nog steeds zo groen. De villa’s verdwijnen in de natuur.

We streven naar energieneutraliteit, zelfvoorzienende waterwinning en waterzuivering. We werken voornamelijk met lokale partners en stimuleren zo de lokale werkgelegenheid.
 
Kortom, het gaat weer lukken om met mooie mensen, mooie dingen te maken. In onze showroom Second Home Collection by Dutchen, kunnen wij iedereen uitgebreid over Tera Adorá informeren. Aan de hand van prachtige maquettes, beeldmateriaal en verkoopmappen leiden we je ook graag door de andere projecten die wij op dit moment in ontwikkeling en verkoop hebben. We hebben uitmuntende koffie, je bent van harte welkom!

Geschreven door sales collega Mike Folmer