Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

6-P villa / NR. 0

Tera Adorá

€ 1.349.000,- v.a.

Woninginformatie

Op het steilere gedeelte van de heuvel en helemaal bovenin, bieden onze villa’s met drie slaapkamers een majestueus uitzicht. Bij de plaatsing van de villa’s is handig gebruik gemaakt van het steile terrein. De spectaculaire eerste verdieping biedt een prachtig uitzicht over de baai terwijl de begane grond verzonken ligt in het groen.

Villa Type 6-persoons betreft kavels 19 t/m 34 en 47 t/m 50.

Woningkenmerken
koopsom
€ 1.349.000,00 v.a.
woonoppervlakte
235 m2
aantal personen
6
bouwlagen
2
slaapkamers
3
badkamers
3
toiletten
4
inventaris
€ 80.000,00
parkeren
2
ligging
Op heuvel, aan zee
Kenmerken
Prive zwembadAircoBadkamer op begane grond

Parkinformatie

Goed nieuws voor liefhebbers van het prachtige eiland Curaçao! Dutchen Group ontwikkelt een uniek vastgoedproject bij Playa Cas Abao, één van de meest geliefde stranden op het eiland.

Het eerste gedeelte van Tera Adorá Eco Resort, de noordelijke heuvel, betreft de ontwikkeling van 50 luxe villa's die gebouwd worden in een rustige en groene omgeving. Deze kijken uit over de helderblauwe wateren van de Caribische Zee en bieden een spectaculair uitzicht op de omringende natuur. SeARCH Architecten heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor de 4 typen villa's, geschikt voor 4-10 personen. Ideaal voor wie op zoek is naar een solide investeringsmogelijkheid en een exclusieve en rustige plek om te verblijven op Curaçao.

 

Villa Type 10-p, kavels 1 t/m 8

Villa Type 8-p, kavels 9 t/m 18

Villa Type 6-p, kavels 19 t/m 34 en 47 t/m 50

Villa Type 4-p, kavels 35 t/m 46

 

De zuidelijke heuvel betreft de ontwikkeling van een nieuw hotel met suites, een restaurant, wellnessfaciliteiten en meerdere zwembaden. Het spectaculair vormgegeven hotel zal zich op een steenworp afstand van het strand bevinden en biedt de gasten een unieke en luxe ervaring op Curaçao. De suites zijn stijlvol ingericht en beschikken uiteraard over alle moderne faciliteiten. Tera Adora Eco Resort biedt de gasten de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Caribische zon.

Deze nieuwe vastgoedontwikkeling bij Playa Cas Abao belooft een exclusieve en luxe levensstijl op Curaçao. Of je nu op zoek bent naar een tweede woning voor eigen gebruik, gedeeltelijk eigen gebruik, rendement en natuurlijk een unieke vakantie-ervaring, dit project heeft voor iedereen iets te bieden. Met de prachtige stranden, helderblauwe wateren en een perfect klimaat, is Curaçao de ideale plek om te wonen, investeren of te bezoeken.

Wil je meer informatie over dit project? We verwelkomen je graag bij Second Home Collection in Westzaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

Meld je aan via dit formulier

 

* Koopsommen excl. belastingen en inventaris

Meer woningen op dit park
 • Tera AdoráCuraçao - Curaçao
  4-P villa
  210 m2 / 0 m2
  € 999.000,- v.a.
  bekijk
 • Tera AdoráCuraçao - Curaçao
  6-P villa
  235 m2 / 0 m2
  € 1.349.000,- v.a.
  bekijk
 • Tera AdoráCuraçao - Curaçao
  8-P villa
  307 m2 / 0 m2
  € 1.749.000,- v.a.
  bekijk
 • Tera AdoráCuraçao - Curaçao
  10-P villa
  349 m2 / 0 m2
  € 2.495.000,- v.a.
  bekijk
Alle woningen