Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Type 50 4-p zwart / NR. 26

Zuydoever Fase II

€ 539.000,- v.o.n. excl. BTW

Woninginformatie

Zuydoever 4-persoons vakantievilla type 50 zwart. Een fijne vakantievilla met een zeer goede verhuur mogelijkheid en een aantrekkelijk rendement.


Wie aan de Loosdrechtse Plassen denkt, denkt aan natuur en water. Het licht dat tussen de bladeren door valt, het water en de voortslingerende vaarroutes zorgen voor een dromerig decor. De omgeving ademt rust en ontspanning en deze twee factoren zijn de kernwaardes voor Zuydoever.

Park Zuydoever is gelegen aan de Drecht met een directe verbinding richting de plassen, via de Vecht naar de Spiegelplas of de Vinkeveense Plassen. Een prachtig park waarbij duurzaamheid en luxe hand-in-hand gaan. Behalve de vakantievilla’s worden op het resort een aantal voorzieningen gerealiseerd zoals een restaurant, traiteur en bootverhuur.

Park Zuydoever fase II zal worden ingericht met 36 luxe en moderne villa’s op ruime kavels. Wij bieden de mogelijkheid om de villa op te leveren met een hottub, steiger, elektrische sloep, laadpaal, zonnepanelen en nog veel meer. De villa wordt volledig elektrisch met warmtepomp en vloerverwarming opgeleverd en is voorzien van een prachtig interieur bedacht en ontworpen door een interieurarchitect. 

Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in de prachtige type 50 (4-persoons) vakantievilla die aangeboden wordt in meerdere verschijningsvormen.

 

Begane grond:

De villa heeft een ruime hal met een garderobe en een deur naar het toilet met fontein. De hal geeft aan de linkerzijde via een deur toegang tot de woonkamer. Via de hal is er tevens toegang via een deur tot de moderne keuken met eetgedeelte. Deze keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Via de keuken loop je langs de trapopgang, door naar de woonkamer waar de hoge raampartijen een indrukwekkende indruk achterlaten. Door de vide krijg je vrij uitzicht op wat deze bijzondere locatie te bedien heeft. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren die toegang geven tot het terras die gelegen is aan het water op het zuiden!

Entresol:
De entresol is via de trap vanuit de woonkamer te bereiken. Lichtinval is er via de hoge raampartij van de woonkamer. Via de overloop, met uitzicht op de waanzinnige raampartij vanaf de woonkamer bereikt u de slaapkamer. Via de overloop is een apart toilet en badkamer met inloopdouche gesitueerd. Op de overloop heeft u de mogelijkheid om eventueel een extra slaapgelegenheid te realiseren.

De tuin met terras op het zuiden en een eigen parkeerplaats maken het geheel compleet. Kortom alle facetten die uw gasten op dit niveau wensen zijn aanwezig en maken verhuur via Dutchen interessant.

Woningkenmerken
koopsom
€ 539.000,00 v.o.n. excl. BTW
perceel
307 m2
woonoppervlakte
90 m2
aantal personen
4
verhuur
Optimaal gebruik
grondsituatie
Erfpacht
bouwlagen
2
vloerafwerking
Zancement
slaapkamers
2
badkamers
2
toiletten
1
inventaris
€ 37.500,00
parkeren
2
ligging
Aan het water
Kenmerken
AircoBadkamer op begane grondEigen vlonder/steiger

Parkinformatie

In een van de mooiste natuurgebieden die Nederland rijk is, realiseren we eigentijdse watervilla’s in diverse verschijningsvormen. Gemaakt voor mensen die de wereld gezien hebben, ongekende luxe kennen en nu vooral op zoek zijn naar pure ontspanning in de meest fantastische setting die je maar kunt bedenken. Water in de hoofdrol, dat spreekt voor zich, maar ook het groen rondom de villa’s is belangrijk. En dan te bedenken dat u ook zo op de Zuidas bent of geniet op een terras aan een van de grachten in Amsterdam.

Met plezier lanceren we de tweede fase van het project Zuydoever met luxe, 4- en 8-persoons buitenhuizen aan de Loosdrechtse Plassen; de perfecte investering in dit centraal gelegen gebied met ongekende watersportmogelijkheden.

De villa’s lijken willekeurig ‘uitgestrooid’ over het plassengebied. Niets is minder waar, de positie is zorgvuldig gekozen. Door de slimme verkaveling en positionering van de villa’s ervaart elke eigenaar of gast ultieme vrijheid én privacy. De villa’s zijn zo geplaatst en ontworpen dat je niet bij elkaar binnenkijkt, maar wel de waterrijke omgeving maximaal ervaart.

De watervilla’s worden aangeboden in meerdere verschijningsvormen, voorzien van diverse typen gevel- en dakafwerking. U kunt kiezen uit donkergrijs-, witgrijs-, naturel vergrijzend- of groen hout. De daken worden gemaakt van riet, aluminium felsplaat, houten delen of houten pannen, ook wel ‘shingles’ genoemd. Voor welk type u ook gaat, de volledige pui aan de zuidzijde wordt opgetrokken uit glas en zorgt daarmee voor een fantastische lichtinval en woonbeleving.

 

Prijzen Type 50: vanaf € 539.000,- v.o.n. excl. BTW

Interieur en inventaris Type 50: € 37.500,- excl. BTW

 

Prijzen Type 55: vanaf € 995.000,- v.o.n. excl. BTW

Interieur en inventaris Type 55: € 65.000,- excl. BTW

 

Meer woningen op dit park
 • Zuydoever Fase IILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 50 4-p riet zwart
  Kavelnummer 36
  90 m2 / 368 m2
  € 599.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase IILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 50 4-p scherm zwart
  Kavelnummer 2
  90 m2 / 313 m2
  € 563.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase IILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 50 4-p riet zwart
  Kavelnummer 3
  90 m2 / 353 m2
  € 599.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase IIWijdemeren - Nederland
  Type 50 4-p shingle
  Kavelnummer 4
  90 m2 / 468 m2
  € 587.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
Alle woningen