Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Type 50 4-p riet zwart / NR. 10

Zuydoever Fase II

€ 599.000,- v.o.n. excl. BTW

Woninginformatie

50 riet zwart 4p


Zuydoever 4-persoons vakantievilla type 50 riet zwart heeft een zwarte gevelafwerking met een rieten dak. Een unieke vakantiewoning met een zeer goede verhuurmogelijkheid en een aantrekkelijk rendement.

Locatie

Er zijn veel leuke plaatsen in Nederland, maar weinig met zo´n mooie vaaromgeving als Loosdrecht, de Loosdrechtse Plassen is met recht één van de meest bijzondere en mooie plekken in Nederland.

Park Zuydoever is gelegen direct aan de Drecht. U stapt vanaf uw steiger of insteekhaven in uw sloep en zet koers via de Mijndense Sluis richting de Vecht naar De Spiegelplas of Vinkeveense Plassen. Of u vaart direct naar de Loosdrechtse Plassen. Welke kant u ook kiest, de natuur is hier eindeloos mooi. Zuydoever is een prachtig park waarbij duurzaamheid en luxe hand-in-hand gaan. Behalve de vakantievilla’s wordt op het resort een aantal voorzieningen gerealiseerd zoals een restaurant, fiets- en bootverhuur.

Park Zuydoever fase II wordt ingericht met 36 luxe en moderne villa’s op ruime kavels. Wij bieden de mogelijkheid om de villa op te leveren met een hottub, steiger, elektrische sloep, laadpaal, zonnepanelen en nog veel meer. De villa wordt met  warmtepomp en vloerverwarming opgeleverd en is voorzien van een prachtig interieur bedacht en ontworpen door een interieurarchitect.

Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in de prachtige type 50 (4-persoons) vakantievilla die aangeboden wordt in meerdere verschijningsvormen.

Indeling.

Begane grond:

De villa heeft een entree in de hal met aan de rechterzijde een deur naar het toilet met fontein. Via de hal heeft u tevens toegang via een deur tot de moderne open keuken met eetgedeelte. Deze keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Via de keuken loopt u langs de trapopgang, door naar de woonkamer die ook vanaf de hal te bereiken is. Vooral de hoge raampartijen zijn indrukwekkend in de woonkamer. Door de vide krijgt u vrij uitzicht op wat deze bijzondere locatie u te bedien heeft. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren die u toegang geven tot het terras die gelegen is aan het water op het zuiden. Via de hal heeft u ook toegang tot de eerste slaapkamer met aangrenzend een badkamer.

Entresol:

De entresol is via de trap vanuit de woonkamer te bereiken. Lichtinval is er via de hoge raampartij van de woonkamer. Op de entresol heeft u de mogelijkheid om eventueel een extra studeer- of speelkamer te creëren.  

De tuin met terras op het zuiden en een eigen parkeerplaats maken het geheel compleet. Kortom alle facetten die uw gasten op dit niveau wensen zijn aanwezig en maken verhuur via Dutchen interessant.

Woningkenmerken
koopsom
€ 599.000,00 v.o.n. excl. BTW
perceel
305 m2
woonoppervlakte
90 m2
aantal personen
4
verhuur
Optimaal gebruik
grondsituatie
Erfpacht
bouwlagen
2
vloerafwerking
Zandcement
slaapkamers
2
badkamers
2
toiletten
1
inventaris
€ 37.500,00
parkeren
2
ligging
Aan het water
Kenmerken
AircoBadkamer op begane grondEigen vlonder/steiger

Parkinformatie

In een van de mooiste natuurgebieden die Nederland rijk is, realiseren we eigentijdse watervilla’s in diverse verschijningsvormen. Gemaakt voor mensen die de wereld gezien hebben, ongekende luxe kennen en nu vooral op zoek zijn naar pure ontspanning in de meest fantastische setting die je maar kunt bedenken. Water in de hoofdrol, dat spreekt voor zich, maar ook het groen rondom de villa’s is belangrijk. En dan te bedenken dat u ook zo op de Zuidas bent of geniet op een terras aan een van de grachten in Amsterdam.

Met plezier lanceren we de tweede fase van het project Zuydoever met luxe, 4- en 8-persoons buitenhuizen aan de Loosdrechtse Plassen; de perfecte investering in dit centraal gelegen gebied met ongekende watersportmogelijkheden.

De villa’s lijken willekeurig ‘uitgestrooid’ over het plassengebied. Niets is minder waar, de positie is zorgvuldig gekozen. Door de slimme verkaveling en positionering van de villa’s ervaart elke eigenaar of gast ultieme vrijheid én privacy. De villa’s zijn zo geplaatst en ontworpen dat je niet bij elkaar binnenkijkt, maar wel de waterrijke omgeving maximaal ervaart.

De watervilla’s worden aangeboden in meerdere verschijningsvormen, voorzien van diverse typen gevel- en dakafwerking. U kunt kiezen uit donkergrijs-, witgrijs-, naturel vergrijzend- of groen hout. De daken worden gemaakt van riet, aluminium felsplaat, houten delen of houten pannen, ook wel ‘shingles’ genoemd. Voor welk type u ook gaat, de volledige pui aan de zuidzijde wordt opgetrokken uit glas en zorgt daarmee voor een fantastische lichtinval en woonbeleving.

 

Prijzen Type 50: vanaf € 539.000,- v.o.n. excl. BTW

Interieur en inventaris Type 50: € 37.500,- excl. BTW

 

Prijzen Type 55: vanaf € 995.000,- v.o.n. excl. BTW

Interieur en inventaris Type 55: € 65.000,- excl. BTW

 

Meer woningen op dit park
 • Zuydoever Fase IILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 50 4-p riet zwart
  Kavelnummer 36
  90 m2 / 368 m2
  € 599.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase IILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 50 4-p scherm zwart
  Kavelnummer 2
  90 m2 / 313 m2
  € 563.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase IILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 50 4-p riet zwart
  Kavelnummer 3
  90 m2 / 353 m2
  € 599.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase IIWijdemeren - Nederland
  Type 50 4-p shingle
  Kavelnummer 4
  90 m2 / 468 m2
  € 587.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
Alle woningen