Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Type 70 6-p Wit / NR. 2

Zuydoever Fase I

€ 1.195.000,- v.o.n. excl. BTW

Woninginformatie

Zuydoever 6-persoons vakantievilla type 70 wit heeft een witte gevelafwerking met een rieten dak. Een unieke vakantiewoning met een zeer goede verhuurmogelijkheid en een aantrekkelijk rendement.

Locatie

Er zijn veel leuke plaatsen in Nederland, maar weinig met zo´n mooie vaaromgeving als Loosdrecht, de Loosdrechtse Plassen is met recht één van de meest bijzondere en mooie plekken in Nederland.

Park Zuydoever is gelegen direct aan de Drecht. U stapt vanaf uw steiger of insteekhaven in uw sloep en zet koers via de Mijndense Sluis richting de Vecht naar De Spiegelplas of Vinkeveense Plassen. Of u vaart direct naar de Loosdrechtse Plassen. Welke kant u ook kiest, de natuur is hier eindeloos mooi. Zuydoever is een prachtig park waarbij duurzaamheid en luxe hand-in-hand gaan. Behalve de vakantievilla’s wordt op het resort een aantal voorzieningen gerealiseerd zoals een restaurant, fiets- en bootverhuur.

Park Zuydoever fase I wordt ingericht met 24 luxe en moderne villa’s op ruime kavels. Wij bieden de mogelijkheid om de villa op te leveren met een hottub, steiger, elektrische sloep, laadpaal, zonnepanelen en nog veel meer. De villa wordt met  warmtepomp en vloerverwarming opgeleverd en is voorzien van een prachtig interieur bedacht en ontworpen door een interieurarchitect.

Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in de prachtige type 70 (6-persoons) vakantievilla die aangeboden wordt in meerdere verschijningsvormen.

Indeling
Souterrain:

Er zijn twee slaapkamers (beide voor twee personen) en een luxe binnensauna gesitueerd in het souterrain, beide slaapkamers en overloop zijn voorzien van daglicht toetreding. De slaapkamers hebben een eigen badkamer met toilet, slaapkamer 1 heeft een ligbad met toilet, slaapkamer 2 een inloopdouche met toilet.

Begane grond:

De villa heeft een ruime hal met aan de rechterzijde een garderobe en een deur naar het toilet met fontein. Via de hal heeft u tevens toegang via een deur tot de moderne open keuken met eetgedeelte. Deze keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Via de keuken loopt u langs de trapopgang, door naar de woonkamer die ook vanaf de hal te bereiken is. Vooral de hoge raampartijen zijn indrukwekkend in de woonkamer. Door de vide krijgt u vrij uitzicht op wat deze bijzondere locatie u te bieden heeft. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren die u toegang geven tot het terras die gelegen is aan het water op het zuiden.

Entresol:

De entresol is via de trap vanuit de woonkamer te bereiken. Lichtinval is er via de hoge raampartij van de woonkamer. Op de entresol heeft u de mogelijkheid om eventueel een extra studeer- of speelkamer te creëren.  

De tuin met terras op het zuiden en een eigen parkeerplaats maken het geheel compleet. Kortom alle facetten die uw gasten op dit niveau wensen zijn aanwezig en maken verhuur via Dutchen interessant.

 

 

 

Woningkenmerken
koopsom
€ 1.195.000,00 v.o.n. excl. BTW
perceel
656 m2
woonoppervlakte
177 m2
aantal personen
6
verhuur
Optimaal gebruik
grondsituatie
Erfpacht
bouwlagen
3
vloerafwerking
Zandcementdekvloer
slaapkamers
3
badkamers
3
toiletten
3
inventaris
€ 70.000,00
parkeren
2
ligging
Aan het water

Parkinformatie

In een van de mooiste natuurgebieden die Nederland rijk is, realiseren we eigentijdse, rietgedekte watervilla’s. Gemaakt voor mensen die de wereld gezien hebben, ongekende luxe kennen en nu vooral op zoek zijn naar pure ontspanning in de meest fantastische setting die je maar kunt bedenken. Water in de hoofdrol, dat spreekt voor zich, maar ook het groen rondom de villa’s is belangrijk. En dan te bedenken dat u ook zo op de Zuidas bent of geniet op een terras aan een van de grachten in Amsterdam of Utrecht. 

Met plezier lanceren we deze eerste fase van het project Zuydoever. De luxe buitenhuizen aan de Loosdrechtse Plassen zijn de perfecte investering in dit centraal gelegen gebied met ongekende watersportmogelijkheden.

Als je de kans krijgt midden in de Loosdrechtse Plassen vakantievilla’s te realiseren, wil je dat iedereen daar optimaal van geniet. Dus hebben we de wateroppervlakte
van de ontwikkellocatie vergroot en het water via insteekhavens tot bijna aan de voordeur gebracht. Bij elke kavel is een aanlegsteiger aanwezig, dus leg de
boot straks aan en verken steeds een nieuw stuk Hollands landschap.

De villa’s lijken willekeurig ‘uitgestrooid’ over het plassengebied. Niets is minder waar, de positie is zorgvuldig gekozen. Door de slimme verkaveling en positionering van de villa’s ervaart elke eigenaar of gast ultieme vrijheid én privacy. De villa’s zijn zo geplaatst en ontworpen dat je niet bij elkaar binnenkijkt, maar wel de waterrijke omgeving maximaal ervaart.

De watervilla’s worden aangeboden in meerdere verschijningsvormen, voorzien van diverse typen gevel- en dakafwerking. U kunt kiezen uit donkergrijs-, witgrijs-, naturel vergrijzend- of groen hout. De daken worden gemaakt van riet, aluminium felsplaat, houten delen of houten pannen, ook wel ‘shingles’ genoemd. Voor welk type u ook gaat, de volledige pui aan de zuidzijde wordt opgetrokken uit glas en zorgt daarmee voor een fantastische lichtinval en woonbeleving.

 

Prijzen Type 70: vanaf € 1.035.000,- v.o.n. excl. BTW

Interieur en inventaris Type 70: € 75.000,- excl. BTW

 

Meer woningen op dit park
 • Zuydoever Fase ILoosdrecht - Noord-HollandOptie
  Type 70 8-p wit
  Kavelnummer 24
  171 m2 / 546 m2
  € 1.315.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase ILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 70 6-p Wit
  Kavelnummer 2
  177 m2 / 656 m2
  € 1.195.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase ILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 70 8-p Zwart
  Kavelnummer 3
  171 m2 / 837 m2
  € 1.345.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase ILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 70 6-p Wit
  Kavelnummer 4
  177 m2 / 894 m2
  € 1.195.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
Alle woningen