Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

F2 6-p Pannen / NR. 74

Waterlodges Naut Fase II

€ 449.000,- v.o.n. excl. BTW

Woninginformatie

Riante 6-persoons pannen lodge. Ruime kavel gelegen op eigen grond direct aan het water. Hoogwaardige woning midden in de natuur.


In fase 2 van Waterlodges Naut verkopen we 90 vier- en zes persoons vrijstaande lodges op eigen grond. Duurzaam, gasloos en circulair gebouwd en daarmee klaar voor de toekomst. Net als bij fase I liggen alle terassen op het zuiden of zuidwesten en hebben bijna alle villa’s een mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger.

De eventuele pergola biedt wat verkoeling op een zomerse dag. Naast het interieur zorgen de grote openslaande deuren aan de voorzijde van de waterlodges ervoor dat het voelt alsof het terras écht bij de woonkamer hoort. Zo wordt buiten het terras onderdeel van de living; een heerlijke plek om te genieten van de zon en het rustgevende water. De Waterlodges bieden de ideale indeling voor 6 personen.

Indeling begane grond:
Via de entree komt u na het betreden van de woning direct in de hal waar u een rechte trap naar boven ziet. Naast de voordeur is de het eerste (separaat) toilet gesitueerd. Naast de trap is de ruime open L-vorm keuken die grenst aan de woon- en eetkamer. De keuken is uitgerust met nieuwe inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koelkast voorzien van een vriesvak. Wanneer u in de ruime woonkamer staat kijkt u naar buiten en ziet u de grote deuren naar buiten naar het terras.


 

Indeling eerste verdieping:
Naast de trap is de deur naar de ruime eerste slaapkamer met een grenzende open badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een douche. De slaapkamer heeft daarnaast ook een grote kledingkast. Naast de keuken gaat de trap omhoog naar de eerste verdieping.

Zonnepanelen op het dak mogen natuurlijk niet ontbreken. Parkeergelegenheid is op eigen terrein. U kunt uw woning nog uitbreiden met aantrekkelijke opties zoals een hottub of sauna.

Bij de realisatie van de villa’s wordt houtskeletbouw toegepast. Hout is een duurzaam product dat ook nog eens een uitstekende isolerende werking heeft. Houtskeletbouw en het toepassen van zinken daken passen helemaal bij de wens om circulair te bouwen.

Woningkenmerken
koopsom
€ 449.000,00 v.o.n. excl. BTW
perceel
476 m2
woonoppervlakte
89 m2
aantal personen
6
grondsituatie
Eigen grond
bouwlagen
2
daktype
pannendak
vloerafwerking
Betonlook
slaapkamers
3
badkamers
2
toiletten
2
inventaris
€ 25.000,00
parkeren
2
ligging
Midden
Kenmerken
AircoBadkamer op begane grondEigen vlonder/steiger

Parkinformatie

Wuivend riet langs natuurlijke oevers en eigentijdse, stoere lodges op ruime kavels. Het geluid van fuutjes die voorbijkomen. Verder helemaal niets. Met zicht op uw sloep, die aan de steiger dobbert, steekt u de barbecue aan en trekt een goede fles wijn open. Genieten kan zo simpel zijn. De vrijstaande lodges van Naut staan op een ruim kavel. Allemaal net even anders door het ontwerp en de verschillende materialen. Altijd even luxe en slim geplaatst, zodat u optimaal van het zicht op het water en de zon geniet. De terrassen liggen op het zuiden of zuidwesten en het gros van de villa’s heeft een mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger. Leg een sloep aan, ga lekker op de steiger zitten en zie de zon ondergaan.

Op het park komt inheemse beplanting en is er een boothelling, zodat u uw eigen boot mee kunt nemen op vakantie. Heeft u zelf geen boot? Geen nood, het park krijgt een eigen bootverhuurservice. Aan het water, bij de entree, zal een receptiegebouw verschijnen waar u en uw gasten stijlvol worden ontvangen. Hier begint het Dutchen-vakantiegevoel.

De situatietekening geeft een goed beeld van de organische opzet van Naut. Kronkelende watergangen, natuurlijk begroeide oevers en villa’s die steeds die weer anders op de kavel staan. Het resultaat is veel privacy, mooie zichtlijnen en dus een optimaal gevoel van vrijheid. Vakantie!

De waterlodges zijn ontworpen vanuit de visie om de grens tussen binnen en buiten te laten vervagen. Dus zijn de ramen groot en kunnen er overal deuren open. Het nautisch getinte interieur en buitenmeubilair zijn zorgvuldig samengesteld. Mooi om te zien en robuust, zodat het wel tegen een stootje kan. De woningen worden volledig gestoffeerd en compleet ingericht, inclusief klein inventaris. Het terras kan extra gezellig worden gemaakt door te keizen voor de optionele veranda.

Door de diverse typen dakafwerking van de lodges krijgt het park een rijk en gevarieerd beeld. De waterlodges Type A in fase I krijgen een zinken of een pannen dakafwerking, bij de Types B fase II wordt hout, pannen of zink toegepast.

Meer woningen op dit park
 • Waterlodges Naut Fase IIOude-Tonge - Zuid-HollandVerkocht onder voorbehoud
  F2 4-p Pannen
  Kavelnummer 122
  71 m2 / 391 m2
  € 349.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Waterlodges Naut Fase IIOude-Tonge - Zuid-Holland
  F2 6-p Pannen
  Kavelnummer 34
  89 m2 / 530 m2
  € 459.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Waterlodges Naut Fase IIOude-Tonge - Zuid-Holland
  F2 4-p Pannen
  Kavelnummer 35
  71 m2 / 403 m2
  € 399.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Waterlodges Naut Fase IIOude-Tonge - Zuid-HollandVerkocht onder voorbehoud
  F2 6-p Pannen
  Kavelnummer 36
  89 m2 / 535 m2
  € 459.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
Alle woningen