Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

ZUYDOEVER FASE I

Loosdrechtse Plassengebied

v.a. € 1.080.000,- *

Parkinformatie

In een van de mooiste natuurgebieden die Nederland rijk is, realiseren we eigentijdse, rietgedekte watervilla’s. Gemaakt voor mensen die de wereld gezien hebben, ongekende luxe kennen en nu vooral op zoek zijn naar pure ontspanning in de meest fantastische setting die je maar kunt bedenken. Water in de hoofdrol, dat spreekt voor zich, maar ook het groen rondom de villa’s is belangrijk. En dan te bedenken dat u ook zo op de Zuidas bent of geniet op een terras aan een van de grachten in Amsterdam of Utrecht. 

Met plezier lanceren we deze eerste fase van het project Zuydoever. De luxe buitenhuizen aan de Loosdrechtse Plassen zijn de perfecte investering in dit centraal gelegen gebied met ongekende watersportmogelijkheden.

Als je de kans krijgt midden in de Loosdrechtse Plassen vakantievilla’s te realiseren, wil je dat iedereen daar optimaal van geniet. Dus hebben we de wateroppervlakte
van de ontwikkellocatie vergroot en het water via insteekhavens tot bijna aan de voordeur gebracht. Bij elke kavel is een aanlegsteiger aanwezig, dus leg de
boot straks aan en verken steeds een nieuw stuk Hollands landschap.

De villa’s lijken willekeurig ‘uitgestrooid’ over het plassengebied. Niets is minder waar, de positie is zorgvuldig gekozen. Door de slimme verkaveling en positionering van de villa’s ervaart elke eigenaar of gast ultieme vrijheid én privacy. De villa’s zijn zo geplaatst en ontworpen dat je niet bij elkaar binnenkijkt, maar wel de waterrijke omgeving maximaal ervaart.

De watervilla’s worden aangeboden in meerdere verschijningsvormen, voorzien van diverse typen gevel- en dakafwerking. U kunt kiezen uit donkergrijs-, witgrijs-, naturel vergrijzend- of groen hout. De daken worden gemaakt van riet, aluminium felsplaat, houten delen of houten pannen, ook wel ‘shingles’ genoemd. Voor welk type u ook gaat, de volledige pui aan de zuidzijde wordt opgetrokken uit glas en zorgt daarmee voor een fantastische lichtinval en woonbeleving.

 

Prijzen Type 70: vanaf € 1.035.000,- v.o.n. excl. BTW

Interieur en inventaris Type 70: € 75.000,- excl. BTW

 

Plankaart

Impressie

Woningen op dit park
 • Zuydoever Fase ILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 70 6-p Wit
  Kavelnummer 2
  177 m2 / 656 m2
  € 1.195.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase ILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 70 6-p zwart
  Kavelnummer 10
  171 m2 / 570 m2
  € 1.245.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase ILoosdrecht - Noord-HollandOptie
  Type 70 8-p Zwart
  Kavelnummer 14
  171 m2 / 503 m2
  € 1.225.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Zuydoever Fase ILoosdrecht - Noord-Holland
  Type 70 6-p Wit
  Kavelnummer 4
  177 m2 / 894 m2
  € 1.195.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
Alle woningen