Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

WATERLODGES NAUT FASE II

Nabij Zeeuwse Delta

v.a. € 319.000,- v.o.n. excl. BTW

Parkinformatie

Wuivend riet langs natuurlijke oevers en eigentijdse, stoere lodges op ruime kavels. Het geluid van fuutjes die voorbijkomen. Verder helemaal niets. Met zicht op uw sloep, die aan de steiger dobbert, steekt u de barbecue aan en trekt een goede fles wijn open. Genieten kan zo simpel zijn. De vrijstaande lodges van Naut staan op een ruim kavel. Allemaal net even anders door het ontwerp en de verschillende materialen. Altijd even luxe en slim geplaatst, zodat u optimaal van het zicht op het water en de zon geniet. De terrassen liggen op het zuiden of zuidwesten en het gros van de villa’s heeft een mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger. Leg een sloep aan, ga lekker op de steiger zitten en zie de zon ondergaan.

Op het park komt inheemse beplanting en is er een boothelling, zodat u uw eigen boot mee kunt nemen op vakantie. Heeft u zelf geen boot? Geen nood, het park krijgt een eigen bootverhuurservice. Aan het water, bij de entree, zal een receptiegebouw verschijnen waar u en uw gasten stijlvol worden ontvangen. Hier begint het Dutchen-vakantiegevoel.

De situatietekening geeft een goed beeld van de organische opzet van Naut. Kronkelende watergangen, natuurlijk begroeide oevers en villa’s die steeds die weer anders op de kavel staan. Het resultaat is veel privacy, mooie zichtlijnen en dus een optimaal gevoel van vrijheid. Vakantie!

De waterlodges zijn ontworpen vanuit de visie om de grens tussen binnen en buiten te laten vervagen. Dus zijn de ramen groot en kunnen er overal deuren open. Het nautisch getinte interieur en buitenmeubilair zijn zorgvuldig samengesteld. Mooi om te zien en robuust, zodat het wel tegen een stootje kan. De woningen worden volledig gestoffeerd en compleet ingericht, inclusief klein inventaris. Het terras kan extra gezellig worden gemaakt door te keizen voor de optionele veranda.

Door de diverse typen dakafwerking van de lodges krijgt het park een rijk en gevarieerd beeld. De waterlodges Type A in fase I krijgen een zinken of een pannen dakafwerking, bij de Types B fase II wordt hout, pannen of zink toegepast.

Plankaart

Impressie

Woningen op dit park
 • Waterlodges Naut Fase IIOude-Tonge - Zuid-HollandVerkocht onder voorbehoud
  F2 4-p Pannen
  Kavelnummer 86
  71 m2 / 367 m2
  € 369.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Waterlodges Naut Fase IIOude-Tonge - Zuid-HollandVerkocht onder voorbehoud
  F2 4-p Hout
  Kavelnummer 88
  71 m2 / 378 m2
  € 379.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Waterlodges Naut Fase IIOude-Tonge - Zuid-HollandVerkocht onder voorbehoud
  F2 4-p Pannen
  Kavelnummer 46
  71 m2 / 416 m2
  € 369.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
 • Waterlodges Naut Fase IIOude-Tonge - Zuid-Holland
  F2 6-p Zink
  Kavelnummer 96
  89 m2 / 498 m2
  € 469.000,- v.o.n. excl. BTW
  bekijk
Alle woningen