Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

ROLDEWOUD FASE I

Rolde, Drentsche Aa

Vanaf € 355.000,- v.o.n. excl. btw

Parkinformatie

FASE I BINNENKORT IN VERKOOP

Word wakker en loop het zwevende vlonderterras op. Even een momentje voor jezelf. Met jou ontwaakt ook de natuur én je gezelschap. De geur van verse koffie, gezellig geroezemoes op de achtergrond, de dauw die nog in het gras hangt en een egeltje dat naar zijn schuilplaats terugkeert. Alweer zo’n fijne dag om ‘op avontuur’ te gaan in de natuur en samen mooie momenten te verzamelen.

In goed gezelschap van chique landgoederen en omarmd door het bos verrijst RoldeWoud. Een uniek vakantiepark waar het beste van twee werelden samenkomt: ultieme luxe en pure natuur. Op RoldeWoud komen slechts 40 woningen voor 4 of 6 personen van Unbrick, indien gewenst met sauna en hottub of zwembad in de tuin. 

Een weekend doorbrengen op RoldeWoud voelt als een week vakantie. Het bos is je tuin waardoor de natuur letterlijk tot aan de voordeur reikt. De woningen zijn op een dusdanige manier in het bos geplaatst dat bestaande bomen en struwelen voor privacy zorgen en de zon het terras en de zonnepanelen bereikt.   

Begint het beeld zich al te vormen? Hier ben je één met de natuur. De drukte van de stad lijkt mijlenver weg en dat terwijl Assen op maar 7 minuten rijafstand ligt. Ben je op zoek naar een plek waar je alles kunt loslaten, waar je tijd hebt voor elkaar en waar je nieuwe energie opdoet? Met plezier nemen we je mee in de beleving van RoldeWoud en de prachtige Drentse omgeving.

 

Op RoldeWoud komen drie versies van de Unbrick One, allen premium afgewerkt en extreem duurzaam. De bijna volledig van hout gemaakte recreatiewoningen gaan op in de natuur en doen met hun vorm en uitstraling recht aan deze prachtige plek. 

Bijzonder aan RoldeWoud is dat de woningen verspreid liggen door het bos en geen strakke kavelbegrenzing hebben. Toch ervaren bezoekers geborgenheid. De ‘Celtic fields’ worden omzoomd door bestaande natuur en nieuwe aanplant en daarmee is privacy geborgd. Zie het als een tuin die nooit eindigt. Alle terrassen zijn gesitueerd op het zuiden of zuidwesten, dus er kan optimaal worden genoten van zon en een overvloed aan binnentredend daglicht. De kavels zijn met oppervlaktes van 398 m² tot 825 m² royaal bemeten en zijn voorzien van elk 2 parkeerplaatsen.

Aansluitend aan de woning komt een zwevend, houten vlonderterras van ca. 30 m². Het uitzicht en de beleving hangen af van de plek waar de woningen staan. Elke plek voelt anders door de hoogteverschillen in het landschap, het soort bomen waarmee je wordt omringd en de struwelen. De natuur laat zich niet in een hokje stoppen en dat zou je ook niet moeten doen. Lekker die vrijheid voelen van puur natuur.

Na een dag avontuur, al dan niet op RoldeWoud, is het volop genieten van samen buiten eten en misschien nog even een sauna pakken. De buitensauna en buitendouche, vergezeld van een hottub of zwembad, zorgen voor een ultieme wellnessbeleving in de eigen bostuin. Want zoals we al eerder zeiden, hier komen natuur en ultieme luxe samen. 

Je hebt de keuze uit een 4- of 6-persoons Unbrick One. Het 4-persoons type is er in twee varianten; Een 4-persoons en een 4-persoons extended. Die laatste is voorzien een grote serre en krijgt standaard een hottub bij het terras. 

Onderaan deze pagina vind je een uitgebreide preview van de drie typen. 

Unbrick One model 4 heeft een koopsom vanaf € 355.000,- v.o.n. excl. btw, excl. inventaris. Koopsommen overige modellen volgen z.s.m. 

 

Plankaart

Impressie

Woningen op dit park
 • RoldewoudRolde - Drenthe
  Unbrick One model 6
  0 m2 / 0 m2
  € 0,- n.n.b.
  bekijk
 • RoldewoudRolde - Drenthe
  Unbrick One model 4
  0 m2 / 0 m2
  € 0,- n.n.b.
  bekijk
 • RoldewoudRolde - Drenthe
  Unbrick One model 4 Extended
  0 m2 / 0 m2
  € 0,- n.n.b.
  bekijk
Alle woningen