Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

WATERLODGES NAUT FASE I

Nabij Zeeuwse Delta

Alle woningen Fase I verkocht

Parkinformatie

De vrijstaande lodges van Naut staan op een ruim kavel. Allemaal net even anders door het ontwerp en de verschillende materialen. Altijd even luxe en slim geplaatst, zodat u optimaal van het zicht op het water en de zon geniet. De terrassen liggen op het zuiden of zuidwesten en het gros van de villa’s heeft een mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger. Leg een sloep aan, ga lekker op de steiger zitten en zie de zon ondergaan.

Op het park komt inheemse beplanting en is er een boothelling, zodat u uw eigen boot mee kunt nemen op vakantie. Heeft u zelf geen boot? Geen nood,  het park krijgt een eigen bootverhuurservice. Aan het water, bij de entree, zal een receptiegebouw verschijnen waar u en uw gasten stijlvol worden ontvangen. Hier begint het Dutchen-vakantiegevoel.

Deze situatietekening geeft een goed beeld van de organische opzet van Naut. Kronkelende watergangen, natuurlijk begroeide oevers en villa’s die steeds die weer anders op de kavel staan. Het resultaat is veel privacy, mooie zichtlijnen en dus een optimaal gevoel van vrijheid. Vakantie!

De waterlodges zijn ontworpen vanuit de visie om de grens tussen binnen en buiten te laten vervagen. Dus zijn de ramen groot en kunnen er overal deuren open. Het nautisch getinte interieur en buitenmeubilair zijn zorgvuldig samengesteld. Mooi om te zien en robuust, zodat het wel tegen een stootje kan. De woningen worden volledig gestoffeerd en compleet ingericht, inclusief klein inventaris. Het terras kan extra gezellig worden gemaakt door te keizen voor de optionele veranda.

Door de diverse typen dakafwerking van de lodges krijgt het park een rijk en gevarieerd beeld. De waterlodges Type A in fase I krijgen een zinken of een pannen dakafwerking, bij de Types B in fase II wordt  een mix van hout , pannen of zink toegepast.

 

 

Plankaart

Impressie

Woningen op dit park
 • Waterlodges Naut Fase IGoeree-Overflakkee - NederlandVerkocht
  F1 6-p Pannen
  Kavelnummer 21
  81 m2 / 536 m2
  bekijk
 • Waterlodges Naut Fase IOude-Tonge - Zuid-HollandVerkocht
  F1 6-p Pannen
  Kavelnummer 26
  81 m2 / 576 m2
  bekijk
 • Waterlodges Naut Fase IOude-Tonge - Zuid-HollandVerkocht
  F1 6-p Pannen
  Kavelnummer 28
  81 m2 / 569 m2
  bekijk
 • Waterlodges Naut Fase IGoeree-Overflakkee - NederlandVerkocht
  F1 6-p Pannen
  Kavelnummer 3
  81 m2 / 524 m2
  bekijk
Alle woningen