Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Obligaties Öland: Rendement én tevreden personeel!

03-11-2022

Herken je dit?

Een van de urgente vraagstukken waar ondernemers en werkgevers op dit moment mee te maken hebben is het vinden en behouden van personeel. Ondernemers zien personeelstekort als grootste probleem voor hun bedrijfsvoering. Daarom moet je als bedrijf aantrekkelijk zijn om voor te werken.

Naast primaire voorwaarden zoals het aanbieden van opleidingen of een fijne werksfeer, kun je je onderscheiden met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zorgen voor een hogere betrokkenheid van werknemers.

 

Hoe ga ik dat als werkgever bereiken?

Eigenlijk heel simpel. Dutchen biedt obligaties aan die jaarlijks rente uitkeren én iedere obligatie geeft recht op een verblijf in een van de parken van Dutchen. Je kunt dit als werkgever aanbieden aan je werknemers. Het zal zeker bijdragen aan het aantrekkelijk zijn als werkgever. 

Een obligatie van €200.000,- geeft een jaarlijkse rente van 5% én recht op een verblijf van twee weken op ons park op Öland of voor diezelfde waarde in een van de andere parken van Dutchen. Jaarlijks €10.000,- resultaat maken als werkgever en werknemers blij maken met een verblijf in een luxe vakantiepark. Wie wil dat nou niet als het je kunt permitteren?

 

Hoe zet ik dit recht van verblijven in?

Vakantie

Vrijwel iedereen vindt vakantie erg belangrijk en ontspannend. Op vakantie gaan al helemaal. Tevreden met de behaalde doelen? Of lukt het juist even niet en is een van je krachten toe aan een paar dagen maximale ontspanning? Hoe mooi zou het zijn als je als werkgever werknemers met ‘self-time’ kunt belonen middels het aanbieden een verblijf op Beachresort Öland of in een luxe vakantiepark in binnen-of buitenland?

 

Teamuitje

Het resultaat van een aantal dagen rust en in de natuur zal snel merkbaar zijn op de werkvloer. Samen (sportieve) activiteiten ondernemen, koken en natuurlijk borrelen. Even een lang weekend als collega’s onder elkaar in een ontspannen setting. Allemaal goed voor de binding, creativiteit en mentaliteit van de werknemers. Dit vertaalt zich direct door naar betere resultaten!

 

Workation/flexwerken

Er kan uiteraard ook hard, of minder hard gewerkt worden op Öland. Met je team effectief brainstormen en strategie uitzetten op een haast exotische locatie aan de Zweedse kust. Als dat geen fantastische uitkomsten oplevert! De beachlodges zijn voorzien razendsnelle wifi, dus als ook als flexwerkplek uitstekend inzetbaar. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere parken van Dutchen.

 

Meer weten over de obligaties en mogelijkheden?

Neem contact op met Mike Folmer, mfolmer@dutchen.com of 06 51 49 96 10