Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

INLOOPDAGEN WATERLODGES NAUT

Wuivend riet langs natuurlijke oevers en eigentijdse, stoere lodges op ruime kavels. Het geluid van fuutjes die voorbijkomen. Verder helemaal niets. Met zicht op uw sloep, die aan de steiger dobbert, steekt u de barbecue aan en trekt een goede fles wijn open. Genieten kan zo simpel zijn. De vrijstaande lodges van Naut staan op een ruim kavel. Allemaal net even anders door het ontwerp en de verschillende materialen. Altijd even luxe en slim geplaatst, zodat u optimaal van het zicht op het water en de zon geniet. De terrassen liggen op het zuiden of zuidwesten en het gros van de villa’s heeft een mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger. Leg een sloep aan, ga lekker op de steiger zitten en zie de zon ondergaan.

Wij organiseren elke 1e en 3e donderdag een inloopdag op Waterlodges Naut. Kom tussen 11:00 en 13:00 uur naar de projectlocatie en kom alles te weten over dit bijzondere project met prachtige woningen aan het water.

Neem even extra de tijd en plan een sight see tripje over het veelzijdige Goeree-Overflakkee. Je zult versteld staan van de rust en het natuurschoon die het schiereiland te bieden heeft. 

Inschrijven voor een bepaald tijdstip kan via onderstaand formulier.

Je bent van harte welkom!